Kerstsamenzang op 14 december

kerstmarkt 2Op zondag 14 december wordt door de gezamenlijke kerken uit Wijk bij Duurstede wederom de kerstsamenzang georganiseerd. De kerstsamenzang werd vorig jaar druk bezocht door zowel bezoekers van de kerstmarkt als ook kerkgangers. Met de deur wijd open konden belangstellenden tijdens de samenzang in en uit lopen, waardoor een gemêleerd gezelschap van jong en oud de Grote Kerk binnenging. Ook dit jaar wordt gerekend op veel belangstelling.

De samenzang wordt muzikaal ingeluid vanaf de markt. Een pad van licht voert muzikanten en bezoekers de kerk in die sfeervol is versierd met kerstgroen en kaarslicht.
Onder begeleiding van harmonie Concordia en het Wijks Vocaal worden tal van bekende kerstliederen gezongen waarbij ook Engelse christmas carols niet zullen ontbreken. Harmonie Concordia laat een speciale bewerking horen op ‘little drummerboy’verrassend ondersteund door doedelzak en trommels. Ook de boeiende kerstcolumn van dominee Piet de Jong zal menigeen inspireren. Voor de liefhebber is er na afloop warme chocolademelk en glühwein om weer mentaal en fysiek opgewarmd de decemberkou in te stappen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?