Kerstconcert Face to Face: 17 december 2017

Zondag 17 december is het jaarlijkse kerstconcert van het Face to Face koor olv Tom van Ginkel.

’s Middags om 15.00 uur is er een Kerstfeest voor de hele familie. Knutselen, kribje kijken, allerlei spelletjes, op de foto met de kerstman, samen bekende kerstliedjes zingen én de Theaterschool gaat een gedeelte opvoeren van de kerstmusical: Hét verhaal…… deze musical zal woensdag 20 december om 18.00 uur in z’n geheel in het Calypso Theater worden gespeeld.

Het verhaal speelt zich af in het hotel van Ome Guus waar zijn bed, bed, bed overgrootvader heeft gewoond, die herbergier was in Bethlehem, van de herberg met de stal waar Jezus is geboren.

’s Avonds om 20.00 uur is het kerstconcert van het Face to Face koor. Nieuwe kerstliederen zullen er klinken afgewisseld met bekende melodieën, van pop tot klassiek, van luister tot swingnummers. Een zeer gevarieerd repertoire met als thema: The Spirit of Christmas.

Het koor wordt begeleid door hun eigen combo bestaande uit: Ingrid Jalving op dwarsfluit, Marlie Bosman op klarinet, Maaike van Ginkel op percussie en Marijke van Ginkel op saxofoon.

De toegang voor beide concerten is gratis. Aan het eind is er een collecte voor de onkosten. Zondag 17 december in de R.K. kerk St. Johannes de Doper in Wijk bij Duurstede.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?