Jouw kerk krijgt geen subsidie, we zijn afhankelijk van jou!

Geniet je ook zo van de rijke vieringen, warme kerk, de Samen-Kerk-Zijn vieringen, de verschillende voorgangers, de vespers, de kinderwoorddienst, het vrijwilligersfeest, de Prinsenhuismaaltijd, de Passion in onze kerk in Wijk, de Pinksterviering op de Markt, de attenties voor de zieken bij de Ziekenzondag en met Kerstmis, de verjaardagskaart…..

We willen dolgraag doorgaan met vieren, ontmoeten, bidden en zorgen voor elkaar. Maar dat kost geld. We doen ons best om zuinig te zijn, maar de verwarming kost geld, licht kost geld, het gebouw vergt onderhoud en onze pastores moeten ook eten, drinken en wonen.
Veel mensen denken dat we subsidie krijgen van de overheid, sommigen zelfs dat de pastores door de overheid worden betaald. Niets is helaas minder waar! We moeten al het benodigde geld zelf opbrengen.

Help je mee om ons gezond te houden?
Je bijdrage is hard nodig om onze geloofsgemeenschap draaiend te houden, zodat onze geloofsgemeenschap verder kan gaan met al die broodnodige activiteiten.

Je kunt je financiële bijdrage aan de Kerkbalans op verschillende manieren voldoen op bankrekening NL65 RABO 0158 7059 20 t.n.v. GG St. Johannes de Doper:

  • Overmaken met overschrijfformulier van je bank of met internet bankieren;
  • Via een eenmalige machtiging;
  • Middels lijfrente vastgelegd bij een notaris, deze is volledig aftrekbaar van de belasting. Neem hierover contact op met de penningmeester.
  • Met een gegarandeerde bijdrage voor de komende 5 jaar, deze is volledig aftrekbaar van de belasting. Neem hierover contact op met de penningmeester.
  • Met een gift via dit formulier.

Maak je al gebruik van een automatische incasso of periodieke overboeking? In dat geval hoef je geen actie te ondernemen, tenzij je natuurlijk je bijdrage wenst aan te passen.

Wil je ook op een andere wijze iets bijdragen aan jouw geloofsgemeenschap? Dat kan ook!
Je bent van harte welkom als vrijwilliger. Elke taak die door vrijwilligers gedaan wordt, is dankbare taak. Op de website  is een overzicht van vrijwilligerstaken die nog ingevuld dienen te worden. Neem gerust contact met ons op als je iets extra’s wilt betekenen voor de geloofsgemeenschap.

Jouw bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld en zal er mede voor zorgen dat de geloofsgemeenschap in Wijk bij Duurstede levend blijft.

Hartelijk Dank!
De locatieraad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?