Intenties, collectes en mededelingen zondag 06 september 2015

kruisWij bidden voor de recent overleden parochiaan:

Piet-Hein van de Burgt

Wij bidden ook voor diegenen waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:

Cor van Raaij

Riek Jansen

Uit dankbaarheid voor het 50-jarig huwelijk van Diny en Arnold Vernooy

En we bidden voor de zorgen en vragen die we aan God willen voorleggen in de stilte van ons hart.

Collectes:

De eerste collecte is voor onze geloofsgemeenschap.

De tweede collecte is voor de onkosten van de werkgroepen.

Mededelingen:

    • Maandag 7 september is er om 11.00 uur een plechtige Eucharistieviering in de kerk Onze lieve Vrouwe ten Hemelopneming in Werkhoven. Deze viering is bij gelegenheid van de jaarlijkse priesterdag en tientallen priesters uit ons bisdom zullen daarin meevieren. U bent van harte uitgenodigd.
    • Op maandag 14 september a.s. is er een informatieavond over de Wereldjongerendagen die in 2016 in Krakau in Polen gehouden gaan worden. Deze informatieavond wordt gehouden in de pastorie van de Barbarakerk in Bunnik (Stationsweg 36, ingang achterom) vanaf half 8 tot ongeveer tien uur.
    • Op 8 oktober start een korte vormingscursus van vier donderdagavonden over de heilige Geest. Op donderdagavond 24 september is hierover een informatieavond in het Prinsenhuis. Aanvang half 8. Achterin de kerk ligt meer informatie.
    • Op vrijdagavond 11 september is er om half zeven weer een Woord- en Communieviering in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis voorgegaan door Diaken Dols.
    • Volgend weekend is het op zondag 13 september weer Nationale Ziekendag. Op deze dag is er in de ochtend om half tien een Woord- en Gebedsviering waarin aandacht en gebed wordt gevraagd voor onze zieken. Na afloop van deze viering worden er bloemen aangeboden aan onze zieke medeparochianen. Ook mag u zelf een bloemetje meenemen als u dat wilt. Of als u nog een naam van een zieke parochiaan door wilt geven, dan bel dit even door of vul de naam in op de lijst achter in de kerk. Deze viering is tevens een Gezinsviering met zang van het Kinder- en Tienerkoor.

 

 En zoals gebruikelijk bent u na deze viering van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?