Intenties, collectes en mededelingen zaterdag 29 augustus 2015

kruisWij bidden in deze viering voor Piet-Hein van de Burgt, die afgelopen zondag op 69-jarige leeftijd is overleden. Hij woonde in Helmond en de uitvaart en begrafenis heeft afgelopen vrijdag plaats gevonden.

Wij bidden voor de recent overleden parochiaan:

Cor van Raaij

Wij bidden ook voor diegenen waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:

Theo van Wees en overleden familie

Herman van Woudenberg

Riek Jansen

Theo de Bruijn

En we bidden voor de zorgen en vragen die we aan God willen voorleggen in de stilte van ons hart.

Collectes:

De eerste collecte is voor onze geloofsgemeenschap.

De tweede collecte is voor de Missie Verkeersmiddelen Aktie.

Mededelingen:

    • Op zaterdag 5 september, tijdens Kleurrijk Uit in Wijk, is onze kerk weer open om elkaar te ontmoeten en bezoekers te ontvangen. Er is informatie over kloosters, gelegenheid een kaarsje op te steken voor het altaar en om 17.00 uur een vesper in de dagkapel. Iedereen is van harte welkom.
    • Op maandag 7 september is er om 11.00 uur een plechtige Eucharistieviering in de kerk Onze lieve Vrouwe ten Hemelopneming in Werkhoven. Deze viering is bij gelegenheid van de jaarlijkse priesterdag en tientallen priesters uit ons bisdom zullen daarin meevieren. U bent van harte uitgenodigd.
    • Op maandag 14 september a.s. is er een informatieavond over de Wereldjongerendagen die in 2016 in Krakau in Polen gehouden gaan worden. Deze informatieavond wordt gehouden in de pastorie van de Barbarakerk in Bunnik (Stationsweg 36, ingang achterom) vanaf half 8 tot ongeveer tien uur.
    • Op 8 oktober start een korte vormingscursus van vier donderdagavonden over de heilige Geest. Op donderdagavond 24 september is hierover een informatieavond in het Prinsenhuis. Aanvang half 8. Achterin de kerk ligt meer informatie.
  • Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Woord- en communieviering met pastor Lidy Langendijk als Voorganger en met zang van de Cantores.

En na deze viering bent u van harte welkom achter in de kerk voor een kopje koffie of thee en natuurlijk om onze nieuwe pastor te verwelkomen.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?