Intenties, collectes en mededelingen zaterdag 14 februari 2015

kruisWij bidden voor de recent overleden parochiaan:

Ans Smit

Wij bidden ook voor diegenen waarvoor speciaal ons gebed is gevraagd:

Theo van Wees

Antonius Paulus Smits

En we bidden voor de zorgen en vragen die we aan God willen voorleggen in de stilte van ons hart.

Collectes:

De eerste collecte is voor onze geloofsgemeenschap.

De tweede collecte (in de ovale mandjes) is voor de kerkelijke benodigdheden.

Mededelingen

  • Achter in de kerk ligt een papier waarop u kunt lezen hoe u zich in de komende 40 dagentijd thuis kunt bezinnen met behulp van teksten voor elke dag. Met het boekje “Het Woord Onder Ons” of teksten die u via e-mail kunt ontvangen. Deze informatie staat ook op de Website.
  • Morgen 15 februari is er een dagprogramma vanaf 11.00 uur voor jongeren van het Aartsbisdom Utrecht in het parochiecentrum aan de Loerikseweg 12 in Houten. Thema is, hoe kan het ook met Valentijn: de Liefde. Pastoor Zweers houdt een lezing en er zijn verschillende programmaonderdelen. Er zal afgesloten worden met een maaltijd.
  • In oktober is het vervolg van de gezinssynode in Rome. Bisschoppen en adviseurs vanuit de hele wereld zullen dan met elkaar spreken over huwelijk en gezin. Ter ondersteuning van deze synode worden parochianen opgeroepen om over een aantal vragen, opgesteld door het Vaticaan, mee te denken. U bent hiertoe uitgenodigd op donderdag avond 19 februari om acht uur in het parochiecentrum van Houten aan de Loerikseweg 12. De avond zal geleid worden door pastoraal werksters Meike Hettinga en Lidy Langendijk.
  • Woensdag avond 18 februari op Aswoensdag is er om zeven uur  een Viering van Woord en gebed met uitstelling van het Allerheiligste en Stille aanbidding.
  • Volgend weekend is er op zaterdag avond om zeven uur een Taizévesper met Face to Face en op zondag ochtend om half tien een Eucharistieviering met pastor Vernooy als Voorganger en met zang van het Kinder- en Tienerkoor.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?