Eigen website voor de encycliek Caritas in veritate

Bij het verschijnen van de encycliek kondigden de bisschoppen aan over de strekking met verschillende partijen binnen de Nederlandse samenleving in gesprek te gaan. De voorbereidingen daarvan zijn op het ogenblik in volle gang. Daarnaast is het streven om ook meer informatie over de inhoud van de encycliek te verstrekken en tevens handvatten aan parochies en groepen te bieden om met deze encycliek aan de slag te gaan.

 

Informatie

Op de website www.caritasinveritate.info is veel informatie over de encycliek te vinden. Uiteraard de tekst, zowel in het Nederlands als in andere talen. Verder een leeswijzer, samenvatting, artikelen die eerder over de encycliek verschenen, maar ook basisinformatie over wat een encycliek eigenlijk is.

Een encycliek heeft een eigen stijl. Daarom zijn op de site een leeswijzer te vinden en modules om met parochies en andere groepen over de encycliek in gesprek te gaan.

 

Tijdelijke website

Het gaat hier om een tijdelijke website die de komende maanden met meer informatie zal worden gevuld en waarop tevens de actualiteit rondom de encycliek te volgen zal zijn.

De website zal beschikbaar blijven tot en met de zomer van 2010 en wordt onderhouden door het Secretariaat van de Rooms-Katholieke Kerk (SRKK).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?