Dank u wel!

Wat een mooie kerstperiode hebben we nu (bijna) achter de rug. De week voor kerstmis begon met het kerstconcert van Face to Face. Na 3 jaar kon het eindelijk weer. Helaas zorgde de ijzel ervoor dat veel mensen niet durfden te komen. Die avond bleek die zorg terecht. Het was glibberen naar huis.

De dagen erna bezochten bijna 500 kinderen onze kerk en konden de kerststal bewonderen en kregen het kerstverhaal op verschillende manieren te horen. Het Kindje Jezus lag natuurlijk nog niet in de kribbe.

Op kerstavond hadden we twee mooie en druk bezochte vieringen met weer prachtige teksten en liederen. Eindelijk klonk het “Stille Nacht” weer door de kerk.

Kerstochtend was er een ingetogen viering voor de liefhebbers. Ook hier was de opkomst hoger dan we hadden durven dromen.

Het jaar sloten we traditiegetrouw af op oudejaarsavond met een viering met daarna champagne en oliebollen.

In de vieringen is dit al meermaals gezegd maar nogmaals dank!. Dank aan al die mensen die deze mooie kersttijd voor en achter de schermen bezig zijn geweest om het zo mooi te laten worden. Maar ook dank aan u! Dankzij uw aanwezigheid en deelname is het een mooie periode geworden.

Wij wensen elkaar een mooi en vooral vredig 2023!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.