Allerzielen 2023: we herdenken samen!

We vieren Allerzielen op 2 november in onze kerk. Je bent dan van harte welkom om samen je dierbaren te herdenken.
Het zal misschien niet gemakkelijk zijn, maar toch kan samen vieren en gedenken ook vrede geven. Wij komen bijeen in het geloof dat ons leven in Christus geborgen is bij God. Hij die de dood heeft overwonnen zal ook ons tot eeuwig leven brengen. Een eeuwig leven bij Hem, bij wie – zo bidden wij – onze overleden dierbaren nu reeds mogen zijn.
De viering begint om 19.00 uur.
Na afloop van de viering staat er koffie en thee klaar achter in de kerk en kunt u even napraten.

Voorafgaand aan de viering is de begraafplaats aan de Steenstraat open van 18:15 u-18:45 u om daar de graven te zegenen. U krijgt daar, desgewenst,  een graflicht en het graf van uw overleden dierbare zal gezegend worden.

Na de viering is er om 20.30 uur een ceremonie op begraafplaats Groenewoud in Cothen, waarbij de graven en urnen daar gezegend zullen worden. Als u meegaat naar Groenewoud, dan krijgt u daar een graflichtje om bij het graf of de urn van uw overleden dierbare te plaatsen. Na afloop van de rondgang op de begraafplaats is er koffie of thee.
Wij hopen u op 2 november in onze kerk, op de begraafplaats aan de Steenstraat en/of op de begraafplaats Groenewoud te mogen begroeten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?