Actie Kerkbalans weer gestart!

Geef voor de kerk van morgen.

De actie Kerkbalans is weer gestart. Wij vragen weer om uw bijdrage voor komend jaar. De komende weken worden de brieven weer bij u thuisbezorgd.

Afgelopen jaar ging het financieel een stuk beter, mede dankzij uw hulp. Dank hiervoor! Maar komend jaar wacht een nieuwe uitdaging. De hoge energiekosten zullen een fors deel van onze financiën opeisen.
Daarnaast, misschien weet u het niet, maar alle activiteiten in onze kerk, het onderhoud van de gebouwen en de kosten van de medewerkers worden helemaal betaald uit uw bijdragen en andere inkomsten. Wij krijgen geen subsidie van de overheid zoals sommige mensen denken. Alles moet worden betaald van uw vrijwillige bijdrage en de inkomsten uit de verhuur van de pastorie. Onze vrijwilligers doen alles belangeloos en doen hun best om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar uiteindelijk moeten toch het gas en licht en andere zaken worden betaald.
Een deze dagen valt bij u de brief van de Kerkbalans op de mat met het verzoek om weer bij te dragen, of hij is al bij u binnen. Velen van u dragen al bij en doen wat ze kunnen, hartelijk dank daarvoor! En toch…. Als we om ons heen kijken zien we dat het gemiddelde bedrag per parochiaan bij ons wel erg laag is in vergelijking met andere kerken. Wilt u nog eens naar uw bijdrage kijken en beoordelen of die wat hoger mag worden? Wij doen ons uiterste best om alles goed te laten draaien, maar kunnen geen ijzer met handen breken.

U kunt ook via Ideal veilig doneren via onze website. Voor u en voor ons wel zo gemakkelijk: https://johannesdedoper.net/kerkbalans/.
Hartelijk dank alvast.

De penningmeester

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?