U hoeft niet meer te reserveren en andere versoepelingen!

Het blijft goed gaan met de bestrijding van de Corona pandemie, Daarom zijn er weer versoepelingen mogelijk!

Bezetting kerkgebouw

  • Vanaf a.s. zaterdag is het weer toegestaan het maximale aantal zitplaatsen op 1,5 meter te bezetten in ieder kerkgebouw. Wij houden dit aan de veilige kant en komen tot maximaal 80 personen, over het algemeen ruim voldoende.
  • Vooraf reserveren hoeft niet meer, aanmelding aan de deur, registratie en gezondheidscheck blijven in alle gevallen noodzakelijk.
  • Het dragen van een mondkapje voor kerkgangers is niet meer noodzakelijk, mits de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

 

Koren en zang

  • De Nederlands bisschoppen blijven aan de voorzichtige kant wat betreft de mogelijkheden om (samen) te zingen en staan dit niet toe. We zien dus ook in onze vieringen voorlopig nog af van samenzang met de kerkgangers.
  • In de vieringen gaan we van 4 naar max. 12 zangers; op 1,5 meter en in zig-zag opstelling.

 

Koffiedrinken na de viering

  • Dit koffiedrinken wordt wel eens “het achtste sacrament” genoemd. Voor veel parochianen is de zondagse viering niet compleet zonder kopje koffie en vooral de ontmoeting met anderen na de viering.Het is weer mogelijk om na de viering samen koffie te drinken, mits de 1,5 meter afstand gehandhaaft wordt! We kunnen elkaar dus weer na de viering ontmoeten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.