Extra actie Kerkbalans

Extra Actie Kerkbalans 2021

Houd elkaar vast!

Kerk-zijn, dat doen we samen. In verbondenheid met God én met elkaar. In coronatijd zijn we op talloze creatieve manieren naar elkaar om blijven zien. Desondanks blijft het soms moeilijk je in een tijd van deels dichte kerkdeuren echt met elkaar verbonden te weten.

Inmiddels komen er veel meer versoepelingen in de coronamaatregelen. Dat geeft hoop:we mogen weer! Wat verlangen we ernaar elkaar op zondag weer te ontmoeten en sámen te zingen, te luisteren naar Gods Woord, de sacramenten te vieren, samen koffie te drinken. Tegelijk hebben we in de afgelopen tijd ontdekt dat er meer manieren zijn om kerk-zijn samen te beleven. Dat houden we vast.

De komende tijd wordt een tijd van weer opbouwen. Opnieuw een roerige periode. Laten we hierin bovenal elkaar vasthouden. Daar is hulp bij nodig. De coronacrisis heeft financieel veel van kerken gevraagd, ook van onze kerk. Gelukkig hebben velen van u hun bijdrage trouw voldaan of zelfs verhoogd. Maar we zijn er nog niet! Met een Extra Actie Kerkbalans vragen we daarom om financiële steun. Want elkaar vasthouden, dat kan alleen samen.

Geef jij om je kerk? Geloof je in verbondenheid? Doe dan mee en maak je gift over via deze site: https://johannesdedoper.net/kerkbalans/

Samen kunnen we elkaar vasthouden in én na coronatijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.