Week van gebed: Recht door Zee

In de week van gebed voor de eenheid van de christenen, van zondag 21 tot en met zondag 28 januari 2018, organiseren vijf kerken samen weer bijeenkomsten op de maandag en woensdag. Het thema is ‘Recht door zee’.

Op maandagavond 22 januari zal voor het vierde jaar op rij een maaltijd georganiseerd worden met momenten van bezinning en gesprek. Deze keer weer in het Prinsenhuis. Vanuit elk van de vijf kerken zullen deelnemers komen: hervormde gemeente, protestantse gemeente, katholieke geloofsgemeenschap, Baptistengemeente De Haven en Evangelie Gemeente De Rivier. De persoonlijke ontmoetingen die je bij zo’n maaltijd hebt met mensen van andere kerken, die dragen bij aan de eenwording in alle verscheidenheid. Neem ook een keer deel om onze parochie te vertegenwoordigen. U kunt u zich melden bij Kees Slijkerman, b29@stucom.nl.

Op woensdagavond 24 januari zal er weer in onze dagkapel een programma zijn van samen zingen, bidden en luisteren, met vooraf en achteraf ontmoeting, koffie, thee en wat lekkers. Ingang: Prinsenhuis, Klooster Leuterstraat 35. Inloop en koffie 19:40 uur. Aanvang 20.00 uur. Ook zo’n avond is niet alleen verrijkend voor je persoonlijke geloof maar bouwt ook bruggen over kerkmuren heen. Van harte aanbevolen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?