The Passion of Christ, kindereditie 17 April 2019 09:30 en 11:00

Nadat op dinsdagavond 16 april de “grote” editie van The Passion of Christ is uitgevoerd komt de woensdagochtend erna de kindereditie.

Zo’n 300 kinderen zullen in twee voorstellingen worden meegenomen in het Verhaal. Helaas is de eindtoets van groep 8 op dezelfde datum, anders waren er nog meer geweest!

The Passion of Christ 17 april 2019, 09:30u en 11:00u, RK Kerk, Wijk bij Duurstede

“Dit verhaal is een verhaal van héél lang geleden, ongeveer 2000 jaar. Het is het verhaal van een bijzondere man, Jezus van Nazareth, die in zijn tijd een ander geluid liet horen. Hij vertelde over liefde en vrede voor alle mensen, voor arme en rijke, voor zieke en gezonde mensen, Zijn boodschap is nog steeds voor iedereen”

Dit zijn de openingswoorden waarmee deze speciale The Passion of Christ begint. Speciaal, omdat de teksten van de vertellers zijn aangepast, de spelers spelen dezelfde rol als de avond ervoor. Jezus wordt, natuurlijk, weer vertolkt door Jacques van der Laak en Jelte Veenstra, Wim Kocken en Robbert Peek vullen de rollen van Pilatus, Petrus en Judas in. Net als vorig jaar zal ook Maria haar opwachting maken, Annemieke Verberk zal haar tot leven brengen.
Het koor Face to Face met haar combo, onder leiding van Tom van Ginkel, zorgt weer voor de passende liedje

Licht, geluid, beelden en teksten maken er een onvergetelijke ochtend van.

We gaan mee in dit verhaal, laten ons raken door de tekst en worden ondergedompeld in de muziek en zingen volop mee. Een ochtend vol emotie, muziek, inspiratie en hoop. De kinderen mogen na afloop een kaarsje aansteken bij het Kruis.

Het Verhaal wordt steeds weer opnieuw verteld, steeds weer, eindeloos. We blijven het vertellen.

De toegang is gratis.

Wil je dit meemaken, naast de kinderen van de basisscholen die zich hiervoor hebben opgegeven? Dat mag natuurlijk, maar de beste plaatsen zijn natuurlijk voor de kinderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?