The Passion of Christ gaat online

We gaan online met The Passion of Christ.
Komende week, de week voor Pasen, komt er elke dag een filmpje op Facebook. We zingen liederen en vertellen het Verhaal bij mooie beelden. Het Verhaal van hoop en troost. Het Verhaal dat altijd doorgaat…
Van maandag t/m zaterdag om 10:00. Met uitzondering van dinsdag (de “Passion of Christ” dag). Dan komt het op de tijd dat anders de Passion of Christ zou beginnen: 19:30.

Voor de duidelijkheid: bij de opnames hebben we alle risico’s vermeden. De vertellers zijn apart van elkaar opgenomen.
Er heeft een beperkte groep zangers en zangeressen van het koor meegedaan. Die waren met nooit meer dan 5 personen in een ruimte met grote onderlinge afstand. We hebben de liederen opgenomen met drie groepjes in aparte ruimtes en geluid en video achteraf weer samengevoegd. En natuurlijk alles goed schoongehouden en ontsmet.

One thought on “The Passion of Christ gaat online”

  1. Ik ben er trots op dat we U toch in deze week voor Pasen elke dag een bemoediging mogen geven in de vorm van het verhaal en bijpassende liederen. Als lid van het koor was het een bijzondere ervaring om hieraan mee te werken. Dank aan een ieder en samen op weg naar Pasen in een tijd die voor een ieder van ons zwaar weegt. FIJNE WEEK EN ZALIG PASEN toegewenst. Leo.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.