Parochiedag 9 oktober in Wijk bij Duurstede: “Sporen van God”

Sinds het samengaan van de acht parochies tot de ene Paus Johannes XXIII-parochie, kennen we een parochiedag. Het is niet alleen om een nieuwe naam te vieren; we hebben ook wat met elkaar en dan moet je ook gelegenheden zoeken en vormen om dat uit te drukken.

Op 9 oktober is onze parochiedag in de H. Johannes de Doperkerk van Wijk bij Duurstede. De viering begint om 10.00 uur in de kerk. Op die dag zijn alle andere kerken in onze parochie dicht. Er is kinderwoorddienst en samen met pastoor Fred Hogenelst zullen de diaken Vincent vd Helm en de pastoraal werkers Lilian Weijman, Meike Hettinga en Ed vd Moosdijk voorgaan.  En u komt natuurlijk ook! Het wordt een hele volle kerk, want iedereen is uitgenodigd en als je uitgenodigd wordt, dan kom je toch!

Na de viering is er koffie en thee met iets extra’s .

En, omdat het dierendag is en we in het teken van St. Franciscus vieren gaat pastoor Hogenelst om 11:45 huisdieren zegenen. U mag na de viering uw huisdier thuis ophalen en dan op het plein vóór de kerk verzamelen. Daar zal de pastoor de zegen uitspreken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.