Omgekeerd Sinterklaasfeest: 26 november 2017

Zondag 26 november organiseert de RK geloofsgemeenschap, na afloop van de Samen kerk zijn viering, hetomgekeerd Sinterklaasfeest. Sinterklaas, de geloofsgemeenschap en vluchtelingenwerk gaan samenwerken om dit feest tot een succes te maken!
Wij willen jullie allemaal uitnodigen om dit Sinterklaasfeest van 10:30 – 12:00 uur met ons mee te vieren.  Tijdens dit feest zullen er allerlei activiteiten te doen zijn zoals spelletjes, knutselen en speculaas versieren. Sinterklaas heeft beloofd om ons, samen met zijn pieten, om 11:00 uur te vereren met een bezoek! 

Cadeautjes krijgen is voor ieder kind leuk, maar iets aan een ander geven kan nog fijner zijn. Wij willen jullie allemaal vragen om een cadeautje mee te nemen. Dit cadeautje kan nieuw gekocht zijn, maar zolang het niet kapot is, werkt, schoon en volledig is mag het ook een gebruikt cadeautje zijn! Deze cadeautjes zullen, nadat ze door de kinderen zelf aan Sinterklaas overhandigd zijn, door Sinterklaas geschonken worden aan de kinderen van statushouders (vluchtelingen).  Deze statushouders hebben na grondig onderzoek van de overheid toestemming gekregen om in ons land te verblijven en hier een bestaan op te bouwen. Deze gezinnen zijn gevlucht voor oorlog en geweld en hebben letterlijk niets mee kunnen nemen. Wij willen met deze actie bereiken dat de kinderen zich welkom voelen en dat ze weer wat speelgoed hebben. 

Er zullen deze zondag ook verschillende organisaties, zoals vluchtelingenwerk en caritas, aanwezig zijn met informatie. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?