misintenties/mededelingen zondag 29 oktober

Laten wij bidden voor de recent overleden parochiane:
 
Marie Verkerk – de Bree
 
Wij gedenken onze dierbare overledenen en in het bijzonder houden wij in ere:
 
Aart Barten
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom
Johannes en Elisabeth Spithoven en Zoon
 

  • Voor de bezorgers van het Open Venster: er ligt nog één stapeltje in de Maria Kapel.
  • De Protestantse en de Hervormde Gemeente nodigen ons uit bij de herdenking van 500 jaar reformatie in de Grote Kerk: vanavond om zeven uur met een cantatedienst en dinsdagavond 31 oktober om acht uur op de slotavond met ook sprekers vanuit onze parochie. Meer info in de rode folder achter in de kerk en op de website.
  • Vrijdag 3 november is de eerste filmavond in de serie 
     “Movies en docu’s that matter”: Films en documentaires die je aan het denken zetten. Deze filmavond gaat over hoe wij zouden kunnen reageren als mensen, al of niet in je eigen omgeving, jihad strijder willen worden. Ook nu, nu Syriëgangers misschien terug willen komen naar Nederland, is dit actueel. U bent welkom in de pastorie in Houten, (Loerikseweg 12). De avond begint om half acht met koffie of thee. Na de documentaire willen we er nog even over door praten, onder genot van een drankje. We stellen het op prijs als u zich opgeeft via wegvangeloven@gmail.com.
  • Pater Eduard Kimman geeft een lezing over het jaarthema van de parochie:  ‘Onderweg in Geloof’ op maandag 13 november om acht uur in de Nicolaaskerk in Odijk. Pater Kimman zal met een eigentijdse blik, boeiend vertellen over de tocht van Gods volk onderweg. Dit start bij de eerste christenen en gaat via de kerkvaders, de verlichting en het tweede Vaticaans concilie naar het heden en vervolgens verder naar de toekomst. U bent van harte uitgenodigd.
  • Komende donderdag is het Allerzielen. In onze kerk zal een Woord- en Communieviering zijn met zang van het Dameskoor om zeven uur. Voorafgaand aan de viering van kwart over zes tot kwart voor zeven zal de begraafplaats aan de Steenstraat open zijn om ook daar de graven te zegenen. De poort aan de Steenstraat is open maar ook de achteringang van de begraafplaats is open.
    Na afloop van de viering zal in Cothen op de begraafplaats een ceremonie zijn met o.a. zang van Face to Face. Deze begint om half negen. Voor degene die niet naar Cothen gaat is er na afloop van de viering achterin de kerk koffie.
  • Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Woord- en Communieviering met pastor Lidy Langendijk als voorganger en met zang van Face to Face. Dit is weer een mooie Gospelviering.

Dat zij allen in God’s licht en vrede geborgen mogen zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?