misintenties/mededelingen zondag 24 november

Laten wij bidden voor de recent overleden parochianen:
 
Nico Vernooij
 
Wij bidden ook voor misintenties waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:
 
Mien van den Bogaard – Barten
Geer Simon – Burghout
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom
Uit dankbaarheid bij gelegenheid van een 50-jarig huwelijk.
Bets van der Gun – Van Bennekom

Mededelingen:
 

  • Volgende week begint de Adventsperiode. Een mooi moment om in deze tijd iets te doen voor onze naasten. Daartoe zal er de komende vier weken achter in de kerk een verzamelmand staan waar u houdbare goederen kunt deponeren t.b.v. de Voedselbank.
  • Zoekt u een moment van inspiratie in de Adventstijd? Kijk dan op de website van onze parochie. Daar vindt u meerdere keren per week korte filmpjes die u op weg naar Kerstmis zetten. We hopen dat de filmpjes ook voor u kleur en inhoud geven aan de mooie voorbereidingstijd van het Kerstfeest. De Adventskalender Anders start op zondag 1 december en eindigt op eerste Kerstdag. Als u de Facebookpagina van onze parochie volgt, krijgt u automatisch alle filmpjes op uw telefoon.
  • Volgend weekend is er op zaterdag avond om zeven uur een Woord- en Communieviering met pastor Lilian Weijman als voorganger en met zang van de Cantores.
  • Op zondagochtend 1 december om half 10 zal er weer Kinderkerk in het prinsenhuis zijn met Carole Westra en Annemieke Bosman als vaste begeleiders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?