misintenties/mededelingen zaterdag 10 maar

Laten wij bidden voor de recent overleden parochianen:
 
Greet van Woudenberg – Van de Berg
Frans Blom
Henk van de Warenburg
 
Wij gedenken onze dierbare overledenen en in het bijzonder houden wij in ere:
 
Jopie Pouw – Roest
Theo van Wees en overleden familie
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom
Johannes & Elisabeth Spithoven en Zoon
 
Dat zij allen in God’s licht en vrede geborgen mogen zijn.

·         Op maandag 12 maart geeft pastor Anton ten Klooster een interactieve lezing onder de titel: Hemel, hel en verdoemenis. De avond begint om acht uur. U bent welkom vanaf kwart voor acht. Meer informatie vindt u in het Open Venster. We stellen het op prijs als u zich van te voren opgeeft via het mailadres wegvangeloven@gmail.com .
·         Ook dit jaar kunt u weer een Paaskaas bestellen voor € 15,–. Dit kan t/m zondag 18 maart via het bestelformulier dat u achterin de kerk aantreft of op de keukentafel in het Prinsenhuis.
·         Op zondag 18 maart wordt er in ‘t Dorpshuys aan de C.B. Kentiestraat 2 in Cothen voor de vastenactie en de R.K. Kerk van 10.00 tot 15.00 uur weer een grote Fancy Fair gehouden. Naast de rommelmarkt is er een Rad van Avontuur met veel mooie prijzen en kan men overheerlijke Oud Hollandse wafels eten. Voor de kinderen zijn er veel spelletjes, zoals het altijd-prijs-spel, knuffeltouwtrekken, grabbelen en nog veel meer met leuke prijsjes. Een bezoekje met de hele familie is zeker de moeite waard.
·         Morgenochtend is er weer kinderkerk begeleid door Carole en Annemieke
·         Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Samen-Kerk-zijn viering met alle voorgangers en alle koren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?