Kinderkerk: Vieringen en aktiviteiten in Oktober

foto-07-10-16-om-20-51Gezinsviering – zondag 16 oktober
Het thema van deze viering is: Geef niet op!
Ben jij een doorzetter en blijf je het altijd opnieuw proberen of denk jij misschien soms ook wel “laat nu maar zitten”?
Deze viering gaan we het daar over hebben. Je bent van harte welkom. Annemieke Bosman en Wil Schramowski gaan de viering voor en het kinder- en tienerkoor zingt.
Lees hieronder verder over een speciale actie….
Aanvang: 9.30 uur

 

foto-07-10-16-om-20-51-1Inzamelingsactie – Help jij mee?
Heeft jouw moeder nog een oude mobiele telefoon, je vader lege cartridges of je oma of buurvrouw nog oude postzegels of ansichtkaarten? Zamel ze dan in voor het werk van Kerk in Actie. Daarmee kunnen we samen mensen in de wereld een nog mooiere toekomst geven. Speciaal de kerken in het Midden Oosten die nu zo getroffen worden door de oorlog. Neem jouw verzamelde spullen mee naar de gezinsviering 16 oktober, want dan gaan we een grote inzameling doen!

 

foto-07-10-16-om-20-53Kinderkerk – zondag 30 oktober
Kijk eens goed! Zie jij hem ook? Tussen de bladeren zit een kleine man verscholen. Hij probeert over de menigte heen te kijken want hij heeft gezien dat Jezus er aan komt. Dat wil Zacheus ook wel eens mee maken. Maar onverwacht krijgt dit verhaal een hele andere wending voor die kleine man die verstopt zit. Benieuwd? Kom zondag 30 oktober naar de Kinderkerk. We lezen het verhaal van Zacheus, we gaan zingen en knutselen! Aanvang: 9.30 uur

 

 

 

foto-07-10-16-om-20-53-1Lampionnen knutselen voor Sint Maarten – zondag 30 oktober en 6 november
Tijdens de gezinsviering van zondag 13 november vieren we het feest van Sint Maarten. Daarom gaan we lampionnen knutselen voor dit feest. Dit kan op:

zondag 30 oktober na afloop van de Kinderkerk
zondag 6 november na afloop van de Samen Kerk Zijn viering

Kom jij ook gezellig knutselen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?