Kinderkerk is weer druk, komt je meedoen?

Hallo allemaal,

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van de komende activiteiten die voor jullie op de agenda staan. We gaan al bijna weer op weg naar Pasen.

De activiteiten van de Kinder- en Tienerkerk vinden plaats in het Prinsenhuis van de kerk. De ingang via de groene deur naast de kerk. Het is een viering speciaal voor de kinderen en tieners waarbij de ouders/verzorgers de kinderen kunnen brengen en na ongeveer een uur weer kunnen ophalen. We beginnen altijd om 9.30 uur. 

Een gezinsviering vindt plaats in de kerk. Een viering speciaal voor het hele gezin. Hierbij gaat een voorganger voor en zingt de koorgroep van Face to Face. 

Mochten jullie vragen hebben, dan kan je altijd mailen naar carolevanginkel@hotmail.com

Groetjes Annemieke Bosman & Carole van Ginkel 

Kinder- en Tienerkerk – zondag 19 maart

Het is de 4de zondag van de Vastentijd. Mensen noemen Pasen vaak het feest van Licht. In de Vastentijd gaan we op weg naar dat Licht. Maar hoe zou het zijn, als je dat Licht niet kunt zien? Als je helemaal niets kunt zien en het altijd donker is. Voelt dat ook zo? Of zijn er dan andere manieren? We gaan er deze zondag proberen achter te komen door te luisteren naar een verhaal, te knutselen en een spel te spelen. 
Voor in de agenda…..

Zondag 2 april – Palmpasen – Gezinsviering, 9.30 uur
Zaterdag 8 april – Paas-Familieviering, 19.00 uur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?