Een warme volle kerk met Kerstmis

Op Kerstavond zat de kerk vol, veel mensen kwamen naar de kerk om juist op deze avond samen te zijn voor de geboorte van het Kind.

De gezinsviering was erg druk, maar door het mooie spel, de mooie liederen en de rake teksten liep het goed door. De mensen gingen blij naar huis met een prachtige boodschap. De nachtmis om 22:00 werd opgeluisterd door Face to Face olv Tom van Ginkel, die natuurlijk vele liederen uit het kerstconcert ten gehore brachten.
Diaken Vincent van der Helm ging voor en verraste iedereen met passend en mooi trompetspel. Zijn overweging was treffend: koester het kleine Kind, Hij is ervoor om je aan te warmen.
De eucharistieviering op 1e Kerstdag was wat minder druk bezocht, maar samen werd de eucharistie gevierd. Op 2e Kerstdag hadden we een SamenKerkZijn viering, een intieme en fijne viering.

Op 23 december had Face to Face haar kerstconcert en ook toen zat de kerk overvol. Het was weer een concert als vanouds: bekende en onbekende liederen in verrassende arrangementen van Tom van Ginkel. Voor wie nog even wil nagenieten of wil weten wat hij gemist heeft:

(met dank aan Charles en Ester Verwimp voor de video en prachtige foto’s)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?