Een glimpje licht…

Meer dan 200 kerststukjes zijn deze week door een grote groep vrijwilligers gebracht naar mensen die zo’n klein extra steuntje wel kunnen gebruiken.

Vaak was dit meer dan “alleen maar afgeven aan de deur”, een kort (of langer) gesprek ontstond op verschillende adressen. Overal werd het met vreugde ontvangen en bracht het een beetje verlichting in deze, voor die mensen, moeilijke tijd.

We hebben ons best gedaan om iedereen te vinden die wel zo’n steuntje kan gebruiken. Het kan echter zijn dat we iemand niet in het oog hebben. Vroeger kregen we de de namen en adressen door vanuit ziekenhuis e.d., maar dit is al enige tijd niet meer het geval. We moeten het dus hebben van “zelf weten”, iemand die ons verwijst, of via-via.

Mochten we iemand niet gezien hebben, laat het ons dan weten, dan kunnen daar alsnog iets aan doen: Info@johannesdedoper.net of 0343-571216

We doen het met vreugde. Als je met Kerstmis de kans krijgt een beetje licht te delen, moet je dan doen. Je krijgt er zoveel voor terug.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?