Dank je wel: Zitmaaier voor kerkhof Steenstraat

Enige tijd geleden heeft in het Open Venster een oproep gestaan voor sponsoring van een Zitmaaier, omdat het werk voor de oude vrijwilligers (de oudste is 78) te zwaar werd. Toen hier geen reactie op kwam, zijn deze vrijwilligers zelf op zoek gegaan naar een sponsor. En met succes: de familie Cor van Kerkhof heeft een prachtige Wolff zitmaaier kado gegeven!

zitmaaier2zitmaaier1Op de foto links overhandigd Cor van Kerkhof de sleutel aan Arnold Vernooij. Op de foto rechts, een enthousiast team vrijwilligers, dat ervoor zorgt dat het kerkhof er altijd netjes bij ligt.

Het team vrijwilligers is hier bijzonder blij mee en is een goede motivator om het kerkhof te blijven onderhouden. Familie Van Kerkhof, namens de vrijwilligers hartelijk dank!

Arnold Vernooij, Gert Weijman, Co Kosterman, Arie de Bruijn, Herman Rijn, Hans van Leeuwen, Peter Balvers

De begraafplaats is weer netjes!

 De RK begraafplaats ziet er weer fraai en netjes uit. Op zaterdag 5 november jl. zijn door vrijwilligers de bomen aan de andere zijde van de begraafplaats een stukje van onderen gesnoeid en is het struikgewas in de greppel/sloot weggehaald. Op de foto’s is goed te zien de hoeveelheid snoeihout. Vrijwilligers, bedankt!
De locatieraad.
img_1477img_1478img_1480