Aswoensdag: 14 februari 2024 19:00u

askruisje

Op woensdag 14 februari begint de veertigdagentijd, de periode van bezinning en voorbereiding op het Paasfeest. Een belangrijk symbool van deze tijd is het askruisje, dat we ontvangen op Aswoensdag. Het askruisje herinnert ons aan onze sterfelijkheid en onze noodzaak om ons te bezinnen op ons leven en ons nog meer te bekeren tot God.

Daarom nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan de Aswoensdag viering in onze rk kerk. De viering begint om 19.00 uur en wordt geleid door diaken Vincent vd Helm. Tijdens de viering zullen we luisteren naar het Woord van God, bidden voor onszelf en de wereld, en het askruisje ontvangen als teken van onze bereidheid om ons leven te veranderen.

U kunt, als u dat wilt, uw palmtakjes van vorig jaar inleveren na de viering op 11-2. Deze zullen dan worden meegenomen bij de asverbranding.

De Aswoensdag viering is een mooie gelegenheid om samen met de geloofsgemeenschap de veertigdagentijd te beginnen. We hopen u dan ook te mogen verwelkomen in onze kerk. Laten we samen deze tijd van genade en bekering beleven.

Graag tot ziens op Aswoensdag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?