Actie Kerkbalans weer gestart!

Geef voor de kerk van morgen.

De actie Kerkbalans is weer gestart. Wij vragen weer om uw bijdrage voor komend jaar. De komende weken worden de brieven weer bij u thuisbezorgd.

Afgelopen jaar ging het financieel een stuk beter, mede dankzij uw hulp en hogere bijdrage. Hartelijk dank hiervoor! Maar komend jaar wacht een nieuwe uitdaging. De hoge energiekosten blijven een fors deel van onze financiën opeisen.
Daarnaast, misschien weet u het niet, maar alle activiteiten in onze kerk, het onderhoud van de gebouwen en de kosten van de medewerkers worden helemaal betaald uit uw bijdragen en andere inkomsten. Wij krijgen geen subsidie van de overheid zoals sommige mensen denken. Alles moet worden betaald van uw vrijwillige bijdrage en de inkomsten uit de verhuur van de pastorie. Onze vrijwilligers doen alles belangeloos en doen hun best om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar uiteindelijk moeten toch het gas en licht en andere zaken worden betaald. De electra in de kerk moet onderhanden genomen worden en ook de dakgoten hebben onderhoud nodig.
Een deze dagen valt bij u de brief van de Kerkbalans op de mat met het verzoek om weer bij te dragen. Velen van u dragen al bij en doen wat ze kunnen, hartelijk dank daarvoor! En toch zouden we meer deelnemers aan de kerkbijdrage willen verwelkomen. Wij doen ons uiterste best om alles goed te laten draaien, maar kunnen geen ijzer met handen breken.

U kunt ook via Ideal veilig doneren via onze website. Voor u en voor ons wel zo gemakkelijk: https://johannesdedoper.net/kerkbalans/.
Hartelijk dank alvast.

De penningmeester

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?